Wie zijn wij?

Buroberbers net iets anders.

Buroberbers, de naam was snel gevonden, het bureau maar dan net iets anders.

Een enthousiaste dame die van haar hobby haar hobby maakt en gaande weg mooie projecten neerzet. Door haar fulltime baan gepassioneerd geraakt in de steigerwereld en zo al een kijkje mogen nemen in de grote evenementenwereld. Daarna als  vrijwilligster de kar gaan trekken  bij  het organiseren van een festival. Tel daarbij op het vrijwilligerswerk backstage op grotere festivals en de cirkel was hiermee rond, steigers, podiums, festivals, evenementen, bands, muzikanten een heel groot netwerk en 200% passie om bezoekers te laten genieten. Dat is Buroberbers in vogelvlucht, alles onder een knop te vinden. Want als je iets gaat organiseren komt er best veel bij kijken en het is wel wat geregel.

Dat is de kracht van Buroberbers, dat geregel, zorgen dat de juiste personen, op het juiste moment doen wat ze moeten doen. Van catering tot geluid, van het podium tot de bands of het promotiemateriaal, dat doen we graag voor u. Wij ontzorgen van A tot Z !

De bands die wij u aanbieden zijn dat ook, beter dan velen bands, maar muzikanten met passie voor muziek. Wij bieden diverse genres aan, pop, rock, blues of tributebands om U tegen te zeggen en dat tegen eerlijke prijzen. Geen belachelijk hoge tarieven, maar prijzen waar  waardering uitspreekt voor zowel de band als onze klant.