HILLSTONE

Een pareltje uit het zuiden, deze grotendeels Helmondse band speelt het dak eraf waar ze komen. Hillstone is een heerlijke rock-cover band en speelt een prachtige set lijst met alle bekende nummers. De afsluiter voor een goed festival of voor een avondvullend programma, dan boek je snel deze Hillstone! Deze ervaren muzikanten zijn perfect op elkaar ingespeeld en zullen ze het publiek een geweldige show geven.

 

Prijs € 1400,00 – € 2350,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

HARRY GAGGER

Harry Gagger, beter bekend als 'De Nachtegaal van het Vlaamse lied'. Samen met z'n poppy rockband brengt hij ambiance op elk podium met gekende Vlaamse klassiekers. Harry houdt van jong en oud en waar hij komt is het feest met nummers die iedereen kan meezingen. "Een beetje verliefd", "Zeil je voor het eerst”, “Zij gelooft in mij”, … passeren allemaal de revue!

Prijs € 950,00 - € 1500,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

PINEAPPLE MADNESS

Wil je een feest? Dan is deze jeugdige coverband jouw keuze met hun een energieke show. Alle grote hits, medleys en meezingers komen aan bod en knallen van het podium af. Stilstaan lukt zeker niet als Pineapple Madness komt spelen!

Prijs € 595,00 - € 995,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

URBAN VIBE

Toffe Belgisch coverband, ze maken van ieder optreden een feest. Was het nu 80, 90 of 2000?

Deze band brouwt met haar uitgebreide playlist (pop-rock-soul-dance) een waar feestje op en voor het podium! Een zangeres met een fantastische stem , een vingervlugge gitarist , een onvermoeibare drummer , aangevuld door een groovy bassist ze brengen nostalgische hits om ”U” tegen te zeggen. Nummers die de ziel uit je lijf halen!

Prijs € 850,00 - 1250,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd) Eigen geluid is een optie bij deze band.

 

POPCORN

Popcorn neemt je in een razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig. Vijf jonge energieke muzikanten die eigenlijk gewoon te laat geboren zijn en op het podium angstvallig compensatie proberen te vinden voor dat gemis. Diverse klassiekers passeren de revue. Elvis Presley, Johnny Cash, Beatles tot Rolling Stones en alles daar tussenin.
De band Popcorn biedt een enerverende live-ervaring waar het plezier vanaf spat. Meezingen en dansen gegarandeerd!

Prijs € 450,00 - € 850,00 excl. geluid (prijs afhankelijk van speeltijd en reistijd) 

 

CC RIDERS

Met deze heren in huis is het feest, hun repertoire gaat van Elvis naar Boney-M, maar ook meezingers en Duitse schlagers kunnen de revue passeren. Deze band springt uniek in het publiek en zet een lekkere show neer!

Prijs € 500,00 - € 950,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd) Eigen geluid is een optie bij deze band.

 

THE BLACK DOGS

Letterlijk of figuurlijk kampvuur, meezingers, guilty pleasures en de kersen uit de top 2000 gegarandeerd. The Black Dogs zijn net jonge honden, als duo of trio te boeken, dressed up als Elvis of the Blues Brothers, fun en feest gegarandeerd. Ideaal voor in de kroeg, (tuin)feest, terras of festival.

Prijs € 400,00 - € 800,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)  Eigen geluid is wel een optie bij deze band.

 

DEEP WHITE

Dieper dan dit gaat het niet, Deep purple en Whitsnake in een Tributeband!!

Stap binnen in een wereld van onvervalste classic rock met Deep White, deze getalenteerde groep lijkt zo uit het gouden tijdperk van rock te komen. De bandleden hebben hun meters gemaakt en zetten met deze Tribute band een geweldig optreden neer, iedere keer beleef je de prachtige nummers van Deep Purple met de bekende hits zoals "Child in Time", "Smoke on the water" of "Women from Tokyo". Maar dat is nog lang niet alles wat Deep White te bieden heeft, want wat denk je van de hits van Whitesnake, waan je even terug in de tijd en in de wereld van ''Is this love" of "Here we go again" Deze pure classic rock vlamt met Deep White weer op het podium, dat is genieten op een heel ander level, als je deze band hoort en ziet!!

Prijs € 925,00 - 1450,00 excl geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

Oerend Hard

OEREND HARD

Oerend hard is DE Normaal Tribute Band die het publiek een authentieke Normaal beleving biedt. Dat doen ze door de muziek van Normaal optimaal normaal te spelen, daarnaast is de aandacht tot in de kleinste details verwerkt en is de presentatie van de band niet normaal!

Oerend Hard speelt met exact dezelfde instrumenten en apparatuur als Normaal in de laatste jaren. Een prachtige en unieke verzameling, zorgvuldig bij elkaar gezocht, Met zelf de gitaar van Bennie Jolink is deze band bijna niet van echt te onderscheiden en dat betekend een geweldig optreden zoals Normaal het bedoeld heeft en dus Oerend Hard. Met blazers zoals Bennie het de laatste jaren graag wilde, maak je dus klaar voor deze band van formaat.

Prijs € 4350,00 - € 5550,00 excl geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

TALKING MINDS

Talking Minds bestaat uit 6 muzikanten die in de huid kruipen van de Simple Minds. Deze ervaren muzikanten hebben in de loop der jaren een aardige reputatie opgebouwd en al op menig podium in Nederland en België opgetreden. 

Talking MInds kenmerkt zich door zowel qua sound als qua energieniveau de Simple Minds te benaderen. UIteraard worden alle hits gespeeld, zoals Don't You Forget About Me, Alive and Kicking, Belfast Child, Promised You A Miracle, All The Things She Said, Let There Be Love en She's a River, aangevuld door andere hits en pareltjes.

Door de combinatie van inlevingsvermogen van de leadzanger, de energie van de instrumentalisten en de unieke sounds, lijkt het alsof je de originele band zelf hoort. Dit alles bij elkaar maakt Talking Minds een tribute band die live staat als een huis.

Prijs € 1000,00 - € 1550,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

 

FAMILIE VAN DIJK

Helemaal onverwacht was Huub's besluit niet voor sommigen van onze familie. Zoals Huub is er maar een. En vergelijkbaar daarmee: zoals Dre is er ook maar 1 (gelukkig maar). Maar onze grote frontman kan ook een publiek meenemen door het fantastische repertoire, met de stampende feestnummers om te dansen maar ook de meer diepere nummers en lyrics zoals "niemand in de stad" of “mag het licht uit”.

Voor de Familie van Dijk gaat het licht nog niet uit. sterker nog, ze zullen nog harder werken om het repertoire van de Dijk tot in de volgende eeuw levend te houden voor iedereen die dat wil.

Prachtige muziek, nog met de hand gemaakt, en door de broers gebracht vol passie, muzikaliteit en vooral verbroedering, dat is ook Familie van Dijk.

Prijs € 1250,00 - € 1850,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

ALMOST COCKER

Deze band is een eerbetoon aan een van de allergrootste helden uit de geschiedenis van de popmuziek: Joe Cocker. Vele nummers uit zijn grote repertoire worden met dezelfde intensiteit en karakteristieke manier vertolkt, rauw met passie en zonder compromis. Deze 10 koppige band zet een prachtige performance neer.

Prijs € 1400,00 - € 2050,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

CREEDENCE COMMOTION REVIVAL

Wie kent nu niet de muziek van Creedence Clearwater Revival. De band die eind jaren 60 begin 70 grote hoeveelheid hits produceerde die iedereen wel kent zoals: Proud Mary, Bad moon rising, Fortuned son, Have you ever seen the rain, Suzie Q, I put a spell on you enz. enz. Deze tribute-band doet je versteld staan en  vertolken deze hits op een zo authentiek mogelijke wijze en sound.

Prijs € 650,00 - € 1050,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd) Eigen geluid is een optie bij deze band)