PINEAPPLE MADNESS

Wil je een feest? Dan is deze jeugdige coverband jouw keuze met hun een energieke show. Alle grote hits, medleys en meezingers komen aan bod en knallen van het podium af. Stilstaan lukt zeker niet als Pineapple Madness komt spelen!

Prijs € 595,00 - € 995,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

MASH ANARCHY

Mash Anarchy, de naam zegt het al een beetje, geen nummer blijft hetzelfde. Deze vier muzikanten zorgen dat alle bekende popnummers herkenbaar blijven maar heerlijk worden verbouwd naar vette rock nummers. De grootste hits van Madonna, Blondie, Ed Sheeran of Lady Gaga en nog veel meer worden betoverd. Deze band neemt je mee naar een feest van herkenning maar dan net even wat pittiger. Bij deze cocktails van dance, pop en rock is stilstaan geen optie.

Prijs € 900,00 - € 1600,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd en slechts een richtprijs) Eigen geluid is een optie bij deze band.

 

HILLSTONE

Een pareltje uit het zuiden, deze grotendeels Helmondse band speelt het dak eraf waar ze komen. Hillstone is een heerlijke rock-cover band en speelt een prachtige set lijst met alle bekende nummers. De afsluiter voor een goed festival of voor een avondvullend programma, dan boek je snel deze Hillstone! Deze ervaren muzikanten zijn perfect op elkaar ingespeeld en zullen ze het publiek een geweldige show geven.

 

Prijs € 1400,00 – € 2350,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

HARRY GAGGER

Harry Gagger, beter bekend als 'De Nachtegaal van het Vlaamse lied'. Samen met z'n poppy rockband brengt hij ambiance op elk podium met gekende Vlaamse klassiekers. Harry houdt van jong en oud en waar hij komt is het feest met nummers die iedereen kan meezingen. "Een beetje verliefd", "Zeil je voor het eerst”, “Zij gelooft in mij”, … passeren allemaal de revue!

Prijs € 950,00 - € 1500,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)

URBAN VIBE

Toffe Belgisch coverband, ze maken van ieder optreden een feest. Was het nu 80, 90 of 2000?

Deze band brouwt met haar uitgebreide playlist (pop-rock-soul-dance) een waar feestje op en voor het podium! Een zangeres met een fantastische stem , een vingervlugge gitarist , een onvermoeibare drummer , aangevuld door een groovy bassist ze brengen nostalgische hits om ”U” tegen te zeggen. Nummers die de ziel uit je lijf halen!

Prijs € 850,00 - 1250,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd) Eigen geluid is een optie bij deze band.

 

POPCORN

Popcorn neemt je in een razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig. Vijf jonge energieke muzikanten die eigenlijk gewoon te laat geboren zijn en op het podium angstvallig compensatie proberen te vinden voor dat gemis. Diverse klassiekers passeren de revue. Elvis Presley, Johnny Cash, Beatles tot Rolling Stones en alles daar tussenin.
De band Popcorn biedt een enerverende live-ervaring waar het plezier vanaf spat. Meezingen en dansen gegarandeerd!

Prijs € 450,00 - € 850,00 excl. geluid (prijs afhankelijk van speeltijd en reistijd) 

 

CC RIDERS

Met deze heren in huis is het feest, hun repertoire gaat van Elvis naar Boney-M, maar ook meezingers en Duitse schlagers kunnen de revue passeren. Deze band springt uniek in het publiek en zet een lekkere show neer!

Prijs € 500,00 - € 950,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd) Eigen geluid is een optie bij deze band.

 

THE BLACK DOGS

Letterlijk of figuurlijk kampvuur, meezingers, guilty pleasures en de kersen uit de top 2000 gegarandeerd. The Black Dogs zijn net jonge honden, als duo of trio te boeken, dressed up als Elvis of the Blues Brothers, fun en feest gegarandeerd. Ideaal voor in de kroeg, (tuin)feest, terras of festival.

Prijs € 400,00 - € 800,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)  Eigen geluid is wel een optie bij deze band.

 

HOT WATER

Kijk en luister live naar deze Level 42 Tribute Band. Alle grote hits, helemaal uit je dak gaan. Deze 4 top muzikanten zullen knallen op het podium met hun eigen Mark King die zingt en will be slapping his bassguitar. Deze sterke performance neemt je helemaal mee, terug in de tijd van de grootste hits zoals "Lessons in love" of "Running in the family". 

Prijs €1050,00 - €1650,00 excl btw (prijs is slechts een richtprijs en afhankelijk van speeltijd en reistijd, eigen geluid is een optie bij deze band)

STING ALIKE

Met Sting Alike boek je een heerlijke Tributeband van Sting en the Police. Met 4 muzikanten die van elke optreden een feest van herkenning maken met de bekende nummers zoals "Message in a bottle", "Roxanne", An Englishman in New York" en nog veel meer klassiekers komen voorbij. Als deze band on stage staat, op een festival of in de kroeg zal de passie die zij hebben niet onopgemerkt blijven.

Prijs € 800,00- 1350,00 excl Btw en geluid (afhankelijk van speeltijd en reistijd)

https://fb.watch/qv8uEWBccj/

BORN TO FOLLOW

Born to follow is DE Bon Jovi tributeband van Nederland. Bekend van het programma The Tribute battle of the bands op SBS6, waar ze zeer goed voor de dag kwamen in een seizoen waar de lat heel hoog werd gelegd. Deze vijf ervaren muzikanten komen dan ook erg dichtbij en nemen het publiek mee met de bekende nummers van deze Amerikaanse rockband. Wie kent de nummers niet zoals " Livin on a prayer", "Bad medicine" of "In these arms". Boek deze band voor de beleving van Bon Jovi en het publiek zal genieten.

Prijs € 1850,00 - € 2450,00 excl. btw en geluid (Prijs afhankelijk van speeltijd en reistijd en is een richtprijs)

MOUNT TEMPLE

Met deze U2 tribute heb je het zeker gevonden.

Mount temple staat voor 4 muzikanten op het podium die in de huid en in hun rol kruipen. Inmiddels spelen ze met deze band al 10 jaar van kroeg tot festival alle nummers van U2. Gegarandeerd een feest van herkenning met "Still haven't found", "Sunday bloody sunday", "One" of "With or without you" te veel nummers om hier op te noemen, maar met deze band staat er een prachtige U2 Tribute op de planken.

 

Prijs € 750,00 - € 1395,00  excl.btw (afhankelijk van speeltijd en reistijd, prijs slechts een indicatie) Eigen geluid is een optie bij deze band.

DEEP WHITE

Dieper dan dit gaat het niet, Deep purple en Whitsnake in een Tributeband!!

Stap binnen in een wereld van onvervalste classic rock met Deep White, deze getalenteerde groep lijkt zo uit het gouden tijdperk van rock te komen. De bandleden hebben hun meters gemaakt en zetten met deze Tribute band een geweldig optreden neer, iedere keer beleef je de prachtige nummers van Deep Purple met de bekende hits zoals "Child in Time", "Smoke on the water" of "Women from Tokyo". Maar dat is nog lang niet alles wat Deep White te bieden heeft, want wat denk je van de hits van Whitesnake, waan je even terug in de tijd en in de wereld van ''Is this love" of "Here we go again" Deze pure classic rock vlamt met Deep White weer op het podium, dat is genieten op een heel ander level, als je deze band hoort en ziet!!

Prijs € 895,00 - 1550,00 excl geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd en slechts een richtprijs)

FAMILIE VAN DIJK

Helemaal onverwacht was Huub's besluit niet voor sommigen van onze familie. Zoals Huub is er maar een. En vergelijkbaar daarmee: zoals Dre is er ook maar 1 (gelukkig maar). Maar onze grote frontman kan ook een publiek meenemen door het fantastische repertoire, met de stampende feestnummers om te dansen maar ook de meer diepere nummers en lyrics zoals "niemand in de stad" of “mag het licht uit”.

Voor de Familie van Dijk gaat het licht nog niet uit. sterker nog, ze zullen nog harder werken om het repertoire van de Dijk tot in de volgende eeuw levend te houden voor iedereen die dat wil.

Prachtige muziek, nog met de hand gemaakt, en door de broers gebracht vol passie, muzikaliteit en vooral verbroedering, dat is ook Familie van Dijk.

Prijs € 1150,00 - € 1850,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd en is een richtprijs)

KICK SOME KINKS

The Kinks, een bijzondere band die een Tribute band verdiend en dat is Kick some Kinks. Deze band brengt je niet alleen terug naar de kleurrijke jaren 60 en 70 maar ook naar de hits uit de jaren 80 en 90, hits als "You really got me"tot "Lola".  Ook de meer obscure albumtracks komen zeker aan bod on stage met Kick some Kinks, een band van ervaren muzikanten die garant staan voor een boeiende trip down memory lane. Een tribute uit een bijzonder tijdperk die zeker in de smaak zal vallen.

Prijs € 750,00 - € 1395,00 excl btw (prijs afhankelijk van speeltijd en reistijd en is altijd slechts een richtprijs)

ALANIZ MORIZZETTE TRIBUTE

Beleef samen met de Alaniz Morizzette Tribute band de authentieke beleving van de geweldige Canadese zangeres Alanis Morissette. Ga mee op deze muzikale reis door de tijd en de alternatieve hits van haar legendarisch album "Jagged Little Pill" uit 1995, welke een bron van inspiratie was voor zowel fans als topartiesten.

Nummers van dit album maar ook recentere zoals "Thank you" of Versions of violence" en nog vele andere prachtige nummers komen voorbij. De fenomenale zangers Debbie weet met ongekende passie de ruige uithalen maar ook de tedere noten perfect te raken. Deze band speelt met een overgave waar je u tegen mag zeggen.

Prijs € 900,00 - € 1550,00 excl geluid (prijs afhankelijk van speeltijd en reistijd en altijd slechts een richtprijs)

NINE MILES - A TRIBUTE TO BOB MARLEY

WIl jij het reggae gevoel? Dan zit je met Nine miles helemaal goed, 8 muzikanten uit alle windstreken houden de muziek van Bob Marley levend. Met een eigen sausje over de klassiekers zoals "Could you be loved", "No woman no cry" of "Is this love?" kom je van zelf in tropische sferen. Stilstaan is geen optie meer voor jong of oud als Nine Miles hun reggae vibes deelt met het publiek.

Prijs € 825,00 tot €1850,00 excl geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd en altijd slechts een richtprijs) Eigen geluid is een optie bij deze band.

https://www.facebook.com/100083738451092/videos/1156678275255445

LENNY KRAVITZ by Hillstone

Ze staan bekend om stevige rock en pop covers en natuurlijk stonden er al prachtnummers van Lenny Kravitz op de setlijst. De liefde werd alleen maar groter zodat de Tribute aan Lenny Kravitz snel was geboren. De nummers komen namelijk heel dichtbij het origineel en Lenny Kravitz fans kunnen hun hart ophalen. Geen look-a like, maar een mooi eerbetoon aan de artiest Lenny Kravitz om zijn inspirerende nummers zoals "Are you gonna go my way" , "American Woman", "Fly away" en nog vele anderen. Met deze band on stage zal het publiek uit hun dak gaan, want Hillstone staat voor een prachtige show!

Prijs € 1250,00 - € 1850,00 excl. geluid (prijs afhankelijk van speeltijd en reistijd en altijd slechts een richtprijs)

BETH HART TRIBUTES

Beth Hart as real as it gets.

Deze tributeband staat als een huis en is in alles Beth Hart, ze zijn one of a kind, boek ze of informeer en je weet alles.  

Een topact op elk podium !

Prijs en informatie op aanvraag, richtprijs € 800,00- 1500,00 excl.btw

NATASJA EN EDWIN - A TRIBUTE TO GOLDEN MEMORIES

De liefde voor muziek bracht Natasja en Edwin samen.

Door hun drukke agenda's kwam het er steeds niet van om samen muziek op te nemen maar tijdens de lockdowns gingen ze streamen. Dit bleek een gouden greep en werd een groot succes. Natasja al jaren bekend als beste Helene Fischer Tribute en Edwin van Hoevelaak is een grote speler in de muziekwereld. Als succesvolle producer van diverse nr 1 hits met o.a Nick & Simon, Jeroen van der Boom en Andre Hazes Jr. Ervaring genoeg om samen een prachtige show neer te zetten met "A Tribute to Golden Memories".  Beleef een heerlijk avond vol van herkenning en een muzikale beleving van de bovenste plank met de mooiste duetten en songs die nooit vergeten mogen worden.

Prijs op aanvraag.

HELENE FISCHER TRIBUTE BY NATASJA

Kun je niet wachten om Helene Fischer live te zien? Natasja Poels is de officiële winnaar van de Best Helene Fischer tribute in Nederland! Boek je deze dame dan wordt je vervoerd in een show met de meest populaire liedjes en ze neemt je mee op een magische reis door Helene Fischer' s discografie. Haar optredens zijn zo goed dat je bijna denkt dat Helene Fischer zelf op het podium staat, zo mooi is ook de verschijning van Natasja.

Prijs op aanvraag.