JUST LIKE ELTON

JUST LIKE ELTON heeft het allemaal in huis. En dat is ook nodig als je een waardige tribute aan muzieklegende Elton John wil brengen.

Geboren entertainer Paul Corten kruipt in de huis van Sir Elton himself en zet met zijn ijzersterke band en swingende backing vocals een feest van herkenning neer. "Rocket man", "I'm still standing" of "Don't let the sun go down on me", alle hits komen voorbij, niets is te gek. Laat je meevoeren door virtuoos pianospel, vocale hoogstandjes en een show alsof Sir Elton zelf op het podium zit.

Prijs € 3150,00 - 3750,00 excl btw (prijs afhankelijk van reis en speeltijd en is een richtprijs)

HOT WATER

Kijk en luister live naar deze Level 42 Tribute Band. Alle grote hits, helemaal uit je dak gaan. Deze 4 top muzikanten zullen knallen op het podium met hun eigen Mark King die zingt en will be slapping his bassguitar. Deze sterke performance neemt je helemaal mee, terug in de tijd van de grootste hits zoals "Lessons in love" of "Running in the family". 

Prijs €1050,00 - €1650,00 excl btw (prijs is slechts een richtprijs en afhankelijk van speeltijd en reistijd, eigen geluid is een optie bij deze band)

STING ALIKE

Met Sting Alike boek je een heerlijke Tributeband van Sting en the Police. Met 4 muzikanten die van elke optreden een feest van herkenning maken met de bekende nummers zoals "Message in a bottle", "Roxanne", An Englishman in New York" en nog veel meer klassiekers komen voorbij. Als deze band on stage staat, op een festival of in de kroeg zal de passie die zij hebben niet onopgemerkt blijven.

Prijs € 800,00- 1350,00 excl Btw en geluid (afhankelijk van speeltijd en reistijd)

https://fb.watch/qv8uEWBccj/

BORN TO FOLLOW

Born to follow is DE Bon Jovi tributeband van Nederland. Bekend van het programma The Tribute battle of the bands op SBS6, waar ze zeer goed voor de dag kwamen in een seizoen waar de lat heel hoog werd gelegd. Deze vijf ervaren muzikanten komen dan ook erg dichtbij en nemen het publiek mee met de bekende nummers van deze Amerikaanse rockband. Wie kent de nummers niet zoals " Livin on a prayer", "Bad medicine" of "In these arms". Boek deze band voor de beleving van Bon Jovi en het publiek zal genieten.

Prijs € 1850,00 - € 2450,00 excl. btw en geluid (Prijs afhankelijk van speeltijd en reistijd en is een richtprijs)

MOUNT TEMPLE

Met deze U2 tribute heb je het zeker gevonden.

Mount temple staat voor 4 muzikanten op het podium die in de huid en in hun rol kruipen. Inmiddels spelen ze met deze band al 10 jaar van kroeg tot festival alle nummers van U2. Gegarandeerd een feest van herkenning met "Still haven't found", "Sunday bloody sunday", "One" of "With or without you" te veel nummers om hier op te noemen, maar met deze band staat er een prachtige U2 Tribute op de planken.

 

Prijs € 750,00 - € 1395,00  excl.btw (afhankelijk van speeltijd en reistijd, prijs slechts een indicatie) Eigen geluid is een optie bij deze band.

DEEP WHITE

Dieper dan dit gaat het niet, Deep purple en Whitsnake in een Tributeband!!

Stap binnen in een wereld van onvervalste classic rock met Deep White, deze getalenteerde groep lijkt zo uit het gouden tijdperk van rock te komen. De bandleden hebben hun meters gemaakt en zetten met deze Tribute band een geweldig optreden neer, iedere keer beleef je de prachtige nummers van Deep Purple met de bekende hits zoals "Child in Time", "Smoke on the water" of "Women from Tokyo". Maar dat is nog lang niet alles wat Deep White te bieden heeft, want wat denk je van de hits van Whitesnake, waan je even terug in de tijd en in de wereld van ''Is this love" of "Here we go again" Deze pure classic rock vlamt met Deep White weer op het podium, dat is genieten op een heel ander level, als je deze band hoort en ziet!!

Prijs € 895,00 - 1550,00 excl geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd en slechts een richtprijs)

FAMILIE VAN DIJK

Helemaal onverwacht was Huub's besluit niet voor sommigen van onze familie. Zoals Huub is er maar een. En vergelijkbaar daarmee: zoals Dre is er ook maar 1 (gelukkig maar). Maar onze grote frontman kan ook een publiek meenemen door het fantastische repertoire, met de stampende feestnummers om te dansen maar ook de meer diepere nummers en lyrics zoals "niemand in de stad" of “mag het licht uit”.

Voor de Familie van Dijk gaat het licht nog niet uit. sterker nog, ze zullen nog harder werken om het repertoire van de Dijk tot in de volgende eeuw levend te houden voor iedereen die dat wil.

Prachtige muziek, nog met de hand gemaakt, en door de broers gebracht vol passie, muzikaliteit en vooral verbroedering, dat is ook Familie van Dijk.

Prijs € 1150,00 - € 1850,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd en is een richtprijs)

KICK SOME KINKS

The Kinks, een bijzondere band die een Tribute band verdiend en dat is Kick some Kinks. Deze band brengt je niet alleen terug naar de kleurrijke jaren 60 en 70 maar ook naar de hits uit de jaren 80 en 90, hits als "You really got me"tot "Lola".  Ook de meer obscure albumtracks komen zeker aan bod on stage met Kick some Kinks, een band van ervaren muzikanten die garant staan voor een boeiende trip down memory lane. Een tribute uit een bijzonder tijdperk die zeker in de smaak zal vallen.

Prijs € 750,00 - € 1395,00 excl btw (prijs afhankelijk van speeltijd en reistijd en is altijd slechts een richtprijs)

ALANIZ MORIZZETTE TRIBUTE

Beleef samen met de Alaniz Morizzette Tribute band de authentieke beleving van de geweldige Canadese zangeres Alanis Morissette. Ga mee op deze muzikale reis door de tijd en de alternatieve hits van haar legendarisch album "Jagged Little Pill" uit 1995, welke een bron van inspiratie was voor zowel fans als topartiesten.

Nummers van dit album maar ook recentere zoals "Thank you" of Versions of violence" en nog vele andere prachtige nummers komen voorbij. De fenomenale zangers Debbie weet met ongekende passie de ruige uithalen maar ook de tedere noten perfect te raken. Deze band speelt met een overgave waar je u tegen mag zeggen.

Prijs € 900,00 - € 1550,00 excl geluid (prijs afhankelijk van speeltijd en reistijd en altijd slechts een richtprijs)

NINE MILES - A TRIBUTE TO BOB MARLEY

WIl jij het reggae gevoel? Dan zit je met Nine miles helemaal goed, 8 muzikanten uit alle windstreken houden de muziek van Bob Marley levend. Met een eigen sausje over de klassiekers zoals "Could you be loved", "No woman no cry" of "Is this love?" kom je van zelf in tropische sferen. Stilstaan is geen optie meer voor jong of oud als Nine Miles hun reggae vibes deelt met het publiek.

Prijs € 825,00 tot €1850,00 excl geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd en altijd slechts een richtprijs) Eigen geluid is een optie bij deze band.

https://www.facebook.com/100083738451092/videos/1156678275255445

BETH HART TRIBUTES

Beth Hart as real as it gets.

Deze tributeband staat als een huis en is in alles Beth Hart, ze zijn one of a kind, boek ze of informeer en je weet alles.  

Een topact op elk podium !

Prijs en informatie op aanvraag, richtprijs € 800,00- 1500,00 excl.btw

NATASJA EN EDWIN - A TRIBUTE TO GOLDEN MEMORIES

De liefde voor muziek bracht Natasja en Edwin samen.

Door hun drukke agenda's kwam het er steeds niet van om samen muziek op te nemen maar tijdens de lockdowns gingen ze streamen. Dit bleek een gouden greep en werd een groot succes. Natasja al jaren bekend als beste Helene Fischer Tribute en Edwin van Hoevelaak is een grote speler in de muziekwereld. Als succesvolle producer van diverse nr 1 hits met o.a Nick & Simon, Jeroen van der Boom en Andre Hazes Jr. Ervaring genoeg om samen een prachtige show neer te zetten met "A Tribute to Golden Memories".  Beleef een heerlijk avond vol van herkenning en een muzikale beleving van de bovenste plank met de mooiste duetten en songs die nooit vergeten mogen worden.

Prijs op aanvraag.

HELENE FISCHER TRIBUTE BY NATASJA

Kun je niet wachten om Helene Fischer live te zien? Natasja Poels is de officiële winnaar van de Best Helene Fischer tribute in Nederland! Boek je deze dame dan wordt je vervoerd in een show met de meest populaire liedjes en ze neemt je mee op een magische reis door Helene Fischer' s discografie. Haar optredens zijn zo goed dat je bijna denkt dat Helene Fischer zelf op het podium staat, zo mooi is ook de verschijning van Natasja.

Prijs op aanvraag.

BACK TO BLONDIE

Voor altijd liefde voor Blondie.

Dat voel je, dat hoor je en dat zie je bij een optreden van deze band, de liefde verbindt deze muzikanten. Ze brengen hulde aan de band die nog altijd optreedt maar doen dit onnavolgbaar goed. In de stijl en de sound van de jaren '70, de vroege jaren '80 en de '90 en '00. De energie en beleving spat er van af, elke show is een feest van herkenning. In hun energieke show speelt Back to Blondie hits als "Denise", "Rapture", "Tide is High". Maar ook nummers uit de tweede periode komen natuurlijk aan bod, zoals "Maria" een wereldhit die zeker ook voorbij komt, als deze band speelt.

Prijs € 850,00 - € 1550,00  excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd en slechts een richtprijs)

Oerend Hard

OEREND HARD

Oerend hard is DE Normaal Tribute Band die het publiek een authentieke Normaal beleving biedt. Dat doen ze door de muziek van Normaal optimaal normaal te spelen, daarnaast is de aandacht tot in de kleinste details verwerkt en is de presentatie van de band niet normaal!

Oerend Hard speelt met exact dezelfde instrumenten en apparatuur als Normaal in de laatste jaren. Een prachtige en unieke verzameling, zorgvuldig bij elkaar gezocht, Met zelf de gitaar van Bennie Jolink is deze band bijna niet van echt te onderscheiden en dat betekend een geweldig optreden zoals Normaal het bedoeld heeft en dus Oerend Hard. Met blazers zoals Bennie het de laatste jaren graag wilde, maak je dus klaar voor deze band van formaat.

Prijs € 4350,00 - € 5550,00 excl geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd en slechts een richtprijs)

TALKING MINDS

Talking Minds bestaat uit 6 muzikanten die in de huid kruipen van de Simple Minds. Deze ervaren muzikanten hebben in de loop der jaren een aardige reputatie opgebouwd en al op menig podium in Nederland en België opgetreden. 

Talking MInds kenmerkt zich door zowel qua sound als qua energieniveau de Simple Minds te benaderen. UIteraard worden alle hits gespeeld, zoals Don't You Forget About Me, Alive and Kicking, Belfast Child, Promised You A Miracle, All The Things She Said, Let There Be Love en She's a River, aangevuld door andere hits en pareltjes.

Door de combinatie van inlevingsvermogen van de leadzanger, de energie van de instrumentalisten en de unieke sounds, lijkt het alsof je de originele band zelf hoort. Dit alles bij elkaar maakt Talking Minds een tribute band die live staat als een huis.

Prijs € 950,00 - € 1550,00 excl. geluid (prijs afhankelijk van speeltijd en reistijd en is slechts een richtprijs)

ALMOST COCKER

Deze band is een eerbetoon aan een van de allergrootste helden uit de geschiedenis van de popmuziek: Joe Cocker. Vele nummers uit zijn grote repertoire worden met dezelfde intensiteit en karakteristieke manier vertolkt, rauw met passie en zonder compromis. Deze 10 koppige band zet een prachtige performance neer.

Prijs € 1400,00 - € 2050,00 excl. geluid (prijs is afhankelijk van speeltijd en reistijd)